Analys & Sport

ANALYS

Videoaalys:

Genomför en sofistikerad löp- och videoanalys för att noggrant identifiera och utvärdera eventuella felbelastningar. Genom att integrera avancerade tekniker inom både löp- och videoanalys kan vi upptäcka och analysera potentiella problemområden för att optimera din prestation och minska risken för skador.

Bildanalys:

Utöver att observera själva löpstegen ägnar vi oss åt en grundlig studie av din kroppsdynamik under bildanalysen. Detta inkluderar att noggrant analysera biomekaniken för att få insikt i hur olika delar av din kropp interagerar när du står stilla och för att identifiera eventuella områden där förbättringar kan göras för att upprätthålla en optimal balans och kroppsstruktur.

Varför välja oss?:

Målet med vår professionella analys är att inte bara förbättra din löpteknik utan också att optimera din prestation samtidigt som vi minimerar risken för skador. Genom att integrera avancerade metoder och individuella insikter strävar vi efter att skapa en holistisk strategi för att främja hållbarhet och framgång inom löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *